Αποθηκευτικό Κέντρο Ravintrans

 

 

 

 

 

 

 

...40' από το κέντρο της Αθήνας...

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: ισόγειο κτίριο συνολικού εμβαδού 2.500τ.μ. Ωφέλιμος χώρος αποθήκευσης 1.250τ.μ. Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο εσωτερικό (με κατάλληλο κλιματισμό) που για όλο το έτος δεν ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου. Φορτοεκφόρτωση από δύο ηλεκτρικές ράμπες σε στεγασμένο χώρο φορτωεκφορτώσεων 172τ.μ.  Πλήρης υλικοτεχνικός εξοπλισμός και μηχανοργάνωση για την ασφαλή, ταχεία και προσήκουσα φορτοεκφόρτωση, ζύγιση, ταξινόμιση, συσκευασία και αποσυσκευασία των αγαθών. 

Κατασκευή: περίμετρος συμβατική, κολώνες μπετόν αρμέ, διπλή τουβλοποιια με ενδιάμεση μόνωση φελιζόλ 0,06.  Στέγη μεταλλική (ολόσωμα δοκάρια με πάνελς [= διπλή λαμαρίνα με πολυουρεθάνη 0,06]). Δάπεδο βιομηχανικού τύπου.

Πρόσβαση:Το Αποθηκευτικό Κέντρο/ Κέντρο Διανομών της Ravintrans βρίσκεται στο 52ο χμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας επί του βοηθητικού δρόμου.  Η πρόσβαση είναι ευκολότατη και από τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού (κόμβος Οινοφύτων).  Η διαδρομή από την Αθήνα διαρκεί υπό κανονικές συνθήκες λιγότερο από 40'.

          [αρχική σελίδα]         [προφίλ]         [επικοινωνία]